TAS SHIMANO ROKKO 16 MET RESERVOIR

tasshimanorokko16metreservoir
In de showroom

16 Liter inhoud

- Reflecterende elementen

- Gewicht: 560g

- Waterreservoir 2L

- Shimano X-fit Harnas

Product:
TAS SHIMANO ROKKO 16 MET RESERVOIR
109,95
Voorraad: 0

Omschrijving

De Shimano Rokko 16 is een rugtas die perfect de lijnen van het lichaam volgt.

 

Het staat symbool waarvoor de compacte rugzak geschikt is: zowel voor dagelijks gebruik naar school of het werk met de E-bike bv., maar ook voor toertochten op de mountainbike of gravel bike in het weekend. Het hoofdvak is voldoende ruim voor fietskleding, voedsel en drinken. Bovendien bevindt zich in dit vak een handige organizer voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsgereedschap en reservebanden. Aan de bovenzijde van de gestroomlijnde tas zit een gevoerd opbergvakje voor waardevolle eigendommen als horloges of de mobiele telefoon.

 

Omdat het extra belangrijk is dat je rugzak perfect op zijn plek blijft zitten als je heuvelaf of heuvelop fiets, is een Rider Fit X Harness aangebracht die het mogelijk maakt om je tas nauwkeurig af te stellen en de pasvorm aan de omstandigheden aan te passen. Dit maakt het ook extra handig voor grote of kleine personen om de tas volledig op maat af te regelen.

 

Het rugpaneel is zo ontworpen dat koele lucht via meerdere kanten de rug kan bereiken, zo blijft u langer koel en droog. De Rokko 16 komt met waterreservoir van 2L voor water of sportdrank, ideaal voor een dag in het zadel op zoek naar avontuur!

Specificaties

Artikelnummer
56260
EAN code
4550170515676

Merken
Shimano
Onderdelen
Tassen

Gerelateerde artikelen

In de showroom
Afbeelding Ogio Quad Laptop Rugzak 15"" geocache

 
Button