Orbea Optima
11-06-2019
|
Carlo Boonstra

De Orbea Urban Lightness Optima

De Orbea Optima | Carlo Boonstra de Fietsspecialist

Lichter, sneller en schoon. De fiets die alles om ons heen verandert.

De fiets is een vrij eenvoudig middel om snel van a naar b te komen. Veel mensen zien fietsen als de ultieme manier van vervoer en vrijetijdsbesteding. Een aantrekkelijke, schone en relatief goedkope vorm van transport. Na lange tijd zal het beeld van fietsen veranderen, het tijdperk van het elektrisch fietsen is aangebroken. Met de Orbea Urban Lightness Optima kunt u zonder moeite tientallen kilometers fietsen, ideaal voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer.

U wilt nooit meer anders.

Eenmaal kennis gemaakt met de Orbea Optima zult u nooit genoegen meer nemen met uw oude fiets. Het gemak, comfort en luxe van deze e-bike is zo groot dat u het liefst een extra rondje wilt rijden. De Optima weegt rond de zeventien kilo en is hiermee de lichtste elektrische fiets op de markt. Door het lage gewicht is de fiets gemakkelijk hanteerbaar, ideaal voor vervoer met bijvoorbeeld een fietsendrager op uw auto of het tillen van de fiets naar een bovenwoning. De pas-sensor van de Optima bevat twintig magneten die de pedaalingang registreert en eventueel het vermogen aanpast, zo biedt de Optima altijd de juiste ondersteuning.

Smart fietsen met Orbea.

Niet alleen het rijden op deze elektrische fiets is buitengewoon fijn, er is meer. U kunt uw Optima koppelen aan uw smartphone. Uw smartphone  kan onder andere gebruikt worden voor tracking, activiteiten en routes. De compacte iWoc TRIO-controller voegt interactie toe aan uw Optima en geeft meer controle over de verlichting, de batterij en het ondersteuningsniveau van uw fiets. Met een druk op de knop een traject uitstippelen, kijken wat de leukste en mooiste routes zijn of bijhouden wat de gereden afstand is, met de Orbea Optima is dit allemaal mogelijk.

De Orbea Optima | Carlo Boonstra de Fietsspecialist

Gezond op pad, goed voor lichaam en geest.

Met de haren in de wind genieten van de natuur. Fietsen is heerlijk. Door regelmatig de elektrische fiets te pakken werkt u aan uw lichaam en geest. De batterij is een van de meest belangrijke onderdelen van de Orbea Optima, dus elke stap is gezet om de lichtste, kleinste en meest onopvallende batterij te creëren. Het Enough Energy-concept van Optima biedt u voldoende batterijstroom, zo simpel is dat. Een flink eind fietsen buiten de stad is dus geen enkel probleem.

De Orbea Optima | Carlo Boonstra de Fietsspecialist

Snel op plaats van bestemming, zonder file.

Terwijl andere mensen op de weg naast u in de file staan, omzeilt u op een gezonde manier de lange rijen met auto’s. Een ontspannen fietstocht om even helemaal het hoofd leeg te maken. Bij het gebruik van de Orbea Optima in de stad is de kans groot dat u zelfs sneller op plaats van bestemming bent dan met de auto. Geen files, geen dure benzine en 97% minder uitstoot van CO2, dat zijn een hoop voordelen!

Deel dit blog:

Contactgegevens

Handwerkerszijde 102
9201 CP  Drachten
0512-358214
06-27850151
info@carloboonstra.nl
Volg ons op:

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 15:30
zaterdag
11:00 - 16:00
zondag
Gesloten
 
Button