14-03-2024
|
Carlo Boonstra

Customize je sportfiets met Orbea

Design your ride! | Carlo Boonstra de Fietsspecialist

Wil je een sportfiets? De keuze is reuze! Een fancy merk, degelijke Duitse kwaliteit of de fiets van de laatste Tour-winnaar? De lichtste, de stijfste of de meest aerodynamische? Die met de beste derailleur, met het nieuwste carbon frame of de lichtste alu wielen? De goedkoopste, de duurste of de middenmoot? Een rode, een zwarte of een pimpelpaarse? HELP!

Het advies van mij, De Fietsspecialist Carlo Boonstra, luidt: MyO!

MyO | Carlo Boonstra de Fietsspecialist

MyO? Ja, Myo!
Nee, MyO is niet het nieuwste merk dat je nog niet kent. MyO is wél de tool van Orbea om je fiets te customizen! En het Spaanse merk Orbea ken je uit mijn collectie. Ik ben Orbea-dealer omdat ik kwaliteit wil bieden. En een merk dat levenslang garantie waarborgt op het frame, dát is kwaliteit!

Custom bike
Dus geen compromis, maar customize! Je stelt je Orbea volledig zelf samen. Onderdelen als zadel, zadelpen, crankset, wielen, casette enzovoort. En ook kleuren kies je zelf, meerdere kleuren op details van je frame. Zelfs je eigen naam zet je erop. Uitzondering: je kunt niet kiezen voor slechte kwaliteit. Hulp nodig? Kom naar de winkel, ik adviseer je.

Puike fiets
Nog even over Orbea: de fietsen worden volledig in de eigen fabriek in Spanje geproduceerd en geassembleerd; dat gebeurt niet vaak meer. Nóg interessanter aan dit merk is, dat alle werknemers ook aandeelhouder zijn. Dus iedereen doet écht z’n stinkende best om een puik fietsje af te leveren. En dat merk ik: ze worden altijd perfect bij mij in Drachten geleverd.

Kom naar winkel, ik adviseer je  

MyO | Carlo Boonstra de Fietsspecialist

Recente blogs

Afbeelding Rebound
Rebound

Ben jij klaar voor een gravel-uitdaging? Doe mee met Rebound van LSRF en Shimano: fiets wereldwijd je eigen route, zonder regels, puur voor de lol. Ge...

Afbeelding De Orbea Urban Lightness Optima
De Orbea Urban Lightness Optima

De Orbea Urban Lightness is de ideale electrische fiets voor woon-werkverkeer. Ervaar het en u wilt nooit meer anders!

 
Button