RETOURNEREN

Annuleren

Als u uw bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden dan kan dit door ons een e-mail te sturen naar info@carloboonstra.nl. Is de bestelling al naar u onderweg of wordt deze gereed gemaakt voor verzending, dan is annuleren niet meer mogelijk en zult u de bestelling moeten retourneren.

Retourneren/Afkoelperiode

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag u altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Als u een fiets wilt retourneren dan dient u deze bij een DHL Servicepunt af te leveren. Er gelden wel een paar voorwaarden:

  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Ruilen of uw geld terugvragen moet u kenbaar maken binnen 14 dagen na aankoop.
  • Het originele label dient nog aan het artikel gehecht te zijn
  • Geef op de bon of de bijgeleverde retourbon aan of u wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. U kunt hierop ook aangeven dat u uw geld retour wilt.
  • Kleding kan alleen ongedragen geruild worden. Als wij constateren dat de kleding wel is gedragen dan wordt uw retourzending niet in behandeling genomen. Passen mag natuurlijk wel! 
  • Indien u geld retour krijgt gebeurt dit binnen 14 dagen nadat wij uw pakket in goede orde retour hebben ontvangen. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC nummer van hun eigen bank te vermelden.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor goed.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@carloboonstra.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Ons retouradres: 
Carlo Boonstra de Fietsspecialist
Handwerkerzijde 102
9201CP  DRACHTEN

 
Button