3Action Carbofruit strawberry

0041736-3action_carbofruit_strawberry
Cadeau Tip

3Action Carbofruit is een koolhydraatrijke en zeer licht verteerbare vruchtenpasta voor extra energie tijdens de sportprestaties.

3Action Carbofruit bevat geen vet, geen vezels en erg laag eiwitgehalte. Repen die rijk zijn aan vetten, vezels en eiwitten vertragen namelijk de maaglediging tijdens het sporten, dus vertragen ook de aanvoer van de energie (koolhydraten). Bovendien bevat 3Action Carbofruit ook Palatinose, die dankzij de unieke glucose-fructose-binding de energie langzamer vrijgeeft.  Door de combinatie van snelle suikers en Palatinose, wordt het lichaam niet enkel snel van energie voorzien, maar blijft de brandstof ook langer beschikbaar.

Dankzij de zachte textuur, is 3Action Carbofruit zeer makkelijk te kauwen en snel opneembaar, ook tijdens hoge inspanningen.

Elke verpakking is voorzien van 3 afzonderlijke porties waardoor 3Action Carbofruit gemakkelijk te doseren is tijdens het sporten.

Samengevat zorgt 3Action Carbofruit voor een snelle en langdurige energievoorziening tijdens het sporten en is daarom niet enkel geschikt voor duursporters (zoals wielrenners, marathonlopers, …) maar zeker ook voor team-en racketsporters.

Smaak: aardbei

Gebruiksmoment: Tijdens de inspanning

Product:
3Action Carbofruit strawberry
1,45
Voorraad: 19

Omschrijving

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN code
5425018942046


 
Button